Persberichten

Tweede verdachte aangehouden voor woningovervallen

Maandagochtend is door rechercheurs van onderzoeksteam ART 19 een 19-jarige Almeerder aangehouden in een Huis van Bewaring. De Almeerder is verdachte in het onderzoek naar de drie laffe woningovervallen op hoogbejaarden in de Kruidenwijk van Almere.

De overvallen vonden plaats op 12 november 2011 op het Fakkelgrashof, 7 december 2011 aan de Bernagiestraat en 5 januari 2012 op de Witte Klaverstraat. Na de overvallen werd er een onderzoekteam opgestart wat vorige week resulteerde in de eerste aanhouding van een 18-jarige verdachte. De tweede verdachte zat op het moment van zijn aanhouding vast in een Huis van bewaring voor een soortgelijk misdrijf in het oosten van het land. Het onderzoeksteam ART 19 zet het onderzoek voort en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *