Persberichten

Bromfietsbestuurder vlucht na ongeval

Op de Jan Steenstraat vond rond 17.30 uur een aanrijding plaats tussen een fietster en een bromfietser. De 16-jarige jongedame op de fiets kwam door de botsing ten val en bezeerde haar knie. De bromfietser en diens passagier namen niet de moeite gegevens uit te wisselen en reden door. Het personeel van een toevallige passerende ambulance onderzocht de knie van de Almeerse. Agenten zochten ondertussen naar de bromfietsbestuurder. Een omstander meldde dat hij een jongen met een bromfiets had zien lopen en dat de jongen even later zonder bromfiets weer voorbij was gekomen. Na kort onderzoek werd de bewuste bromfiets in de bosjes aangetroffen. Agenten brachten vervolgens een bezoek aan de eigenaar van de bromfiets, maar die bleek niet de bestuurder en dus niet de verdachte te zijn. Hij kon wel vertellen wie van de bromfiets gebruik maakte en dat bracht de politie bij een 16-jarige man uit Almere. Hij werd aangehouden en verhoord. Tegen deze jongeman wordt proces-verbaal opgemaakt voor het verlaten van de plaats van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *