Kort nieuws

Twee kop-staart aanrijdingen op de Hogering

Op de Hogering zijn aan het begin van de middag twee kop-staart aanrijdingen gebeurd, waarbij in beide gevallen een persoon naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Om één uur kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing op de rijbaan richting de A6/Amsterdam, voor de verkeerslichten op de voorsorteerstrook naar de Hollandsedreef. Een inzittende van één van de voertuigen werd op de brancard geïmmobiliseerd en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Nog geen uur later ging het op dezelfde rijbaan mis op de kruising met de Grasweg. In dit geval betrof het drie voertuigen die op de rechter rijstrook op elkaar zijn gereden. Ook hier werd één inzittende naar het ziekenhuis gebracht.

In beide gevallen ondervond het verkeer nauwelijks hinder van de ongevallen.

Foto´s 1-3: Hogering-Hollandsedreef

Foto’s 4-6: Hogering-Grasweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *