Kort nieuws

Duobakken in de sloot gegooid in de Stripheldenbuurt

Onbekende hebben tussen dinsdagmorgen en donderdagochtend drie volle duobakken in het water gegooid in de Stripheldenbuurt. De bakken liggen in de sloot tussen de Dick Bosstraat en de Carol Vogesgracht. Het afval begint zich langzaam door de sloot te verspreiden. Een buurtbewoner heeft inmiddels de gemeente in kennis gesteld over de situatie. Het is nog onbekend wie de bakken uit de vijver gaan halen.

2 gedachten over “Duobakken in de sloot gegooid in de Stripheldenbuurt

 • Tussen dinsdagavond en donderdagochtend volle duobakken….?? Dat is wel héél vreemd, want de bakken worden in dit deel van de Stripheldenbuurt toch dinsdagOCHTEND geleegd? Hoe kunnen ze dan nog vol zijn? En ze moeten toch dinsdagavond alweer binnengehaald zijn? Of hebben de eigenaren van de bakken een rode kaart gekregen? Of ze dinsdag pas in de loop van de dag, dus te laat, aan de kant van de weg gezet? Als de genoemde tijden kloppen is het helemaal bijzonder dat de eigenaren zich afvragen wie de bakken uit de sloot gaan halen, want ze hadden tussen die tijdstippen niet eens meer langs de kant van de weg gestaan mogen hebben… En als ze er niet meer hadden gestaan had niemand ze in de sloot kunnen gooien…

  http://www.almere.nl/wonen/afval/afvalscheiden/

  Beantwoorden
  • Sander Teussink

   Paddy,

   Bedankt voor de redactie. Het bericht bereikte ons vandaag pas, vandaar de ruime tijdsaanduiding. Het exacte moment van deze actie is niet bekend. Ik heb het artikel iets aangepast na uw reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *