Persberichten

Vijf rijbewijzen ingevorderd bij lasercontrole Almere-Poort

Het Verkeershandhavingsteam van politie Flevoland heeft woensdag 9 mei bij een snelheidscontrole op de Poortdreef vijf rijbewijzen ingevorderd. De snelrijders overschreden allemaal de wettelijke toegestane snelheidsnorm van 50 km/u (binnen de bebouwde kom) met meer dan 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid was van een 29-jarige man uit Almere, er werd 110 km/u geklokt. Bij een ingevorderd rijbewijs bepaald de Officier van Justitie de strafmaat.

De surveillanten van het Verkeershandhavingsteam controleerde op deze locatie omdat zij recent diverse keren door omwonenden aangesproken waren dat er erg snel gereden zou worden op de Poortdreef. Een lasergun wordt bij een snelheidscontrole ingezet om de excessen uit het verkeer te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *