Kort nieuws

Busverkeer hervat na aanrijding rotonde Krakeling

Het busverkeer in het Centrum van Almere is woensdagmiddag enige tijd ontregeld geweest vanwege een aanrijding. Het busverkeer is inmiddels weer hervat.

Rond 14:10 uur kwamen op de kruising van de busbaan met de Krakeling een auto en een stadsbus met elkaar in botsing. Beide voertuigen raakten door de klap beschadigd. De inzittenden van zowel de bus als de auto kwamen met de schrik vrij.

Vanwege de aanrijding heeft het busverkeer tussen de bushaltes Stedenwijk Midden en Stadhuisplein enige tijd stilgelegen. Ook het normale verkeer op de Krakeling-rotonde was enige tijd gestremd. Inmiddels is de weg weer open voor alle verkeer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *