Persberichten

Poging diefstal mobiele telefoon in trein mislukt

Vrijdagmiddag 11 mei omstreeks 17.00 uur is een poging gedaan tot diefstal van een mobiele telefoon in de trein. De verdachte probeerde bij een wat in slaap sukkelende medereiziger de telefoon te stelen. Het slachtoffer bemerkte dit en kon de verdachte op heterdaad aanhouden. Hierop gooide de verdachte de telefoon van zich af in de coupe. De verdachte is door het slachtoffer overgedragen aan de politie op treinstation Almeerderzand. Ook bleek dat de verdachte met een Ov-jaarkaart reisde die niet van hem was. De Ov-kaart is door de NS ingenomen. Tegen de verdachte, een 21-jarige man uit Almere, is proces-verbaal opgemaakt. Na onderzoek, verhoor en vaststellen identiteit is de verdachte even voor middernacht heengezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *