Kort nieuws

Zes arrestaties na vechtpartij bij tankstation

Bij een ruzie tussen zes personen op zondagochtend bij een tankstation aan de Poldermolenweg, zijn alle betrokkenen aangehouden. Eén man raakte lichtgewond bij de vechtpartij. Bij de aanhouding van de zes mannen verzette één van hen zich, maar ook hij kon met hulp van meerdere agenten onder controle worden gebracht. De recherche van district Zuid heeft de zaak in onderzoek. Alle verdachten zitten vast en zijn in verzekering gesteld.

Rond 11.30 uur ontstond bij het tankstation aan de Poldermolenweg een ruzie tussen zes mannen in de leeftijd van 24, 30, 35, 42 en 43 jaar. Waar de ruzie over ging is onduidelijk.
De mannen, afkomstig uit Almere, Doetinchem, Tilburg en twee zonder vaste woon of verblijf plaats, kregen het met elkaar aan de stok waarna een vechtpartij ontstond. Eén van de mannen liep hierbij mogelijk een steekwond op. Omdat er mogelijk sprake was van een vuurwapen is er door meerdere politie-eenheden en de recherche op een aantal specifieke plaatsen in de omgeving gezocht. Er werd geen vuurwapen aangetroffen. Geen van de verdachten wenste aangifte te doen. De recherche houdt er rekening mee dat de mannen elkaar kennen en dat een onderlinge onenigheid is ontaard in een vechtpartij. Vier van de verdachten zijn geen onbekende van de politie. Tijdens het incident ondersteunde een politiehelikopter vanuit de lucht de agenten op de grond. Nader onderzoek moet uitwijzen waar de ruzie over ging en wat zich heeft afgespeeld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *