Kort nieuws

31 beschonken bestuurders van de weg gehaald

Tijdens alcoholcontroles in Almere haalden agenten van het Verkeershandhavingsteam (VHT) van politie Flevoland het afgelopen weekend 31 beschonken bestuurders van de weg. Daarbij zijn vier rijbewijzen ingevorderd. Tegen al deze bestuurders is proces verbaal opgemaakt. Bijna 1200 automobilisten hebben afgelopen weekend tijdens deze controles een blaastest ondergaan, daarbij vielen dus 31 verkeersdeelnemers door de mand.

 Vrijdagavond/nacht 12 mei zijn bij een alcoholcontroles op de Veluwedreef en de Spoordreef in Almere, 17 bestuurders betrapt met een glaasje te veel op. Daarbij werden drie rijbewijzen ingevorderd. Een 46-jarige man uit Almere spande de kroon, de man had ruim drie keer de wettelijke toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd toen hij achter het stuur stapte.

Zaterdagavond/nacht 13 mei hield het Verkeershandhavingsteam alcoholcontroles op de kruising Noorderdreef/Oosterdreef en de Markerkant. Er zijn in totaal 14 automobilisten aangehouden voor het rijden onder invloed. Een 37-jarige man uit Almere moest, naast het proces verbaal dat hij ontving, ook zijn rijbewijs inleveren omdat hij bijna 3 keer te veel “op” had.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *