Nieuws

Man zwaargewond na steekpartij Hendrik Werkmanstraat

In de Hendrik Werkmanstraat in Tussen de Vaarten heeft vrijdag laat op de avond een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij is een 43-jarige man uit Almere zwaargewond geraakt. De man is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Amsterdam. Het ambulancepersoneel werd bijgestaan door het Mobiel Medisch Team die met de traumahelikopter richting Almere is gekomen. De Lifeliner 1 is uiteindelijk bij het ’t Oor geland waarna de trauma arts de ambulance is ingestapt. Hoe en waar de man precies is neergestoken is niet duidelijk. Ook het motief van de dader(s) is op dit moment nog onduidelijk. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de dader(s), maar ondanks de inzet van een politiehond niet gevonden.┬áDe politie heeft het plaats delict een aantal uren afgesloten voor het sporenonderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *