Nieuws

Auto te water onder viaduct A6

Zaterdag aan het einde van de middag is op de A6 ter hoogte van het tankstation de lepelaar een auto door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt. Het voertuig, een personenauto, welke uit de richting van Almere kwam raakte van de weg waarna het over de vangrail in het gras terecht kwam. De auto vloog vervolgens over een ondergelegen fietspad, en belande in het naastgelegen water. Omstanders die het ongeval zagen gebeuren bedachten zich geen moment en hebben de bestuurder uit de auto gehaald. Ook een hond welke in het voertuig zat is door omstanders op het droge gehaald en verzorgt tot de dierenambulance ter plaatse was. Volgens de Politie is er bij het ongeval niemand gewond geraakt. De bestuurder van het voertuig is onderzocht door ambulance personeel. Hoe de hond er aan toe is, is niet bekend.

Een berger heeft het voertuig uit het water getild waarna de weg weer kon worden vrijgegeven. Achter het ongeval was inmiddels een file van ruim 7 kilometer ontstaan.

 

 

Een gedachte over “Auto te water onder viaduct A6

  • Laura Mijnheer

    Als er niemand gewond is geraakt, waarom bloedde de bestuurder dan uit meerdere snijwonden aan hoofd en armen?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *