Persberichten

Getuigenoproep: aanrijding meisje (10) E. F. vd Banweg

Getuigen gezocht: Vrijdag 9 december is een 10-jarig meisje in Almere Buiten aangereden op de E.F. van den Banweg (voor de basisschool De Goede Herder). De chauffeur van de auto, vermoedelijk een rode SUZUKI SWIFT, die hierbij betrokken was is wel uitgestapt om het meisje te bekijken maar is daarna weer doorgereden.

Het slachtoffertje gaf in eerste instantie aan geen letsel te hebben. Echter begin deze week is het 10-jarige meisje opgenomen in het ziekenhuis met een gebroken rug.

Wij zijn nu dringend op zoek naar de bestuurster van deze auto en naar getuigen van dit ongeval die wij nog niet hebben gesproken. Signalement: het gaat om een vrouw van ca. 50 jaar, 1.60 lang, mager postuur, bruin stijl haar tot net over de schouders. Wie herkent deze vrouw mogelijk in combinatie met de rode SUZUKI SWIFT? We horen het graag: als reaktie op dit bericht, via 0900-8844, stuur een DM naar één van onze Twitter-accounts of kom langs aan het bureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *