Persberichten

Jongen beroofd van smartphone

Een 15-jarige jongen uit Almere is zaterdagochtend door twee daders op een bromfiets van zijn smartphone beroofd. De straatroof vond plaats op het Spoorbaanpad. Het slachtoffer bleef ongedeerd en heeft aangifte gedaan. De dieven reden weg richting Parkwijk.

Rond 10.30 uur liep het slachtoffer al bellend op het Spoorbaanpad toen achter hem twee jongens op een zwarte bromfiets aan kwamen rijden. Het duo reed dicht langs het slachtoffer  waarbij één van de daders de smartphone uit handen van de bellende jongen griste. De dieven reden op een zwarte bromfiets weg richting Parkwijk en van hen ontbreekt nog elk spoor. De jongen deed aangifte terzake diefstal met geweld. De recherche van District Zuid heeft de zaak in onderzoek.

Getuigenoproep

Getuige geweest van deze beroving? Neem dan contact op met politie Flevoland via 0900-8844 en vraag naar de recherche van District Zuid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *