Persberichten

Man en vrouw aangehouden na zware mishandeling

Zondagochtend zijn een 22-jarige man en een 20-jarige vrouw uit Lelystad aangehouden op verdenking van zware mishandeling en bedreiging van een 22-jarige man in Almere. Het slachtoffer werd ’s ochtends voor een woning in Almere Buiten aangevallen en raakte gewond. De recherche van District Zuid heeft de zaak in onderzoek. Beide verdachten zitten vast.

Rond 10.15 uur werd de 22-jarige Almeerder voor een woning aan de Jacob van Campenstraat door de man en de vrouw aangevallen. Daarbij werd een slagwapen gebruikt en raakte de Almeerder gewond aan zijn hoofd. Na de mishandeling vluchtte de aanvaller in een auto, echter werd hij al snel door agenten in Lelystad opgespoord en aangehouden. Ook de vrouw, die op een station was afgezet, werd opgespoord en aangehouden in Lelystad.

Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis voor medische behandeling. Nadat de man aan zijn verwondingen geholpen was mocht hij het ziekenhuis verlaten. Een ruzie in de relationele sfeer is vermoedelijk de reden van het voorval. Uit het rechercheonderzoek moet blijken wat er precies gebeurd is en wie wat gedaan heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *