Nieuws

Motorrijder gewond na aanrijding met streekbus Hofmark

Bij een ongeval op de Hofmark in Almere Haven is maandagmiddag een motorrijder gewond geraakt. Dit gebeurde rond 16:00 uur toen de motorrijder ter hoogte van de Markenbrug de busbaan wilde oversteken.

Door een nog onbekende oorzaak kwam de motorrijder tot een aanrijding met een streekbus die op dat moment richting De Steiger reed. Hierdoor kwam de motorrijder ten val en raakte gewond. Hij is, na een eerste medische behandeling ter plaatse, later met spoed per ambulance naar het Flevoziekenhuis gebracht. De komst van het eveneens gealarmeerde Mobiel Medisch Team uit Amsterdam bleek niet nodig te zijn.

Analisten van de politie zijn ter plaatse gekomen om verder onderzoek te doen. Als gevolg van het incident werd het busverkeer in Haven tijdelijk stilgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *