Persberichten

Winkeldief na veel verzet toch aangehouden

Een 29-jarige man uit Almere is donderdagmiddag rond half vijf aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal van een tray bier bij een supermarkt aan de Korte Promenade in het stadshart van Almere. Het supermarktpersoneel meldde de diefstal bij de politie nadat de dief er vandoor was gegaan. Op de Spoordreef troffen agenten een man aan die aan het signalement voldeed en ook een tray bier bij zich had. Toen de politiemensen de man wilden aanhouden verzette hij zich hevig en probeerde hij aan de aanhouding te ontkomen. Hierop hebben de agenten door het gebruik van pepperspray de verdachte onder controle gebracht waarna hij geboeid kon worden. De Almeerder is overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld. De verdachte wordt vandaag over de diefstal gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *