Persberichten

Recherche zoekt getuigen na mishandeling buschauffeuse

De recherche van Almere-Buiten is een onderzoek gestart nadat donderdagmiddag rond 17.30 uur de chauffeuse van buslijn 1 door een passagier werd mishandeld. De passagier wilde voor bushalte Sieradenbuurt de bus uit. Toen de buschauffeuse weigerde te stoppen sloeg de jongeman haar meerdere malen tegen het hoofd. Een andere passagier die de chauffeuse te hulp schoot werd ook door deze agressieve jongeman geslagen. Nadat de bus gestopt was is de verdachte weggerend in de richting van het Station Oostvaarders. De buschauffeuse is overgebracht naar een ziekenhuis. Na onderzoek mocht zij het ziekenhuis weer verlaten.

 

Het signalement van de verdachte luidt:

Een negroïde jongeman van circa 16 a 17 jaar oud. De jongeman heeft zijn haar in dreadlocks. Donderdagmiddag droeg hij een zwart met rood gekleurde koptelefoon. Verder had hij een donkere jas met capuchon aan.

 

Uw tip!

De recherche is op zoek naar getuigen van dit voorval. Ook mensen die, aan de hand van het signalement, denken te weten wie de dader is worden verzocht contact op te nemen.

Bent u getuige geweest of heeft u een tip over deze zaak bel dan met de recherche van Almere-Buiten via het nummer 0900-8844. Ken jij de dader of kent de dader jou? Anoniem melden kan via MMA op nummer 0800-7000!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *