Persberichten

Vier jongens aangehouden na straatroof bij Echnaton

Woensdagmiddag zijn vier jongens,16, 17 en twee van 18 jaar, aangehouden op verdenking van betrokkenheid van een straatroof. Agenten arresteerden het viertal na meldingen van een vechtpartij in de omgeving van de Zwolleweg. De vechtpartij bleek een beroving waarbij goederen van een slachtoffer waren gestolen. Alle verdachten zijn ingesloten. Het roofteam van district Zuid heeft de zaak in onderzoek.

Een getuige belde direct 1-1-2 toen hij zag hoe een groep jongens een andere jongen aanviel. Het 17-jarige slachtoffer werd geslagen en geschopt. Bij het zien van de politie zette meerdere verdachten het op een lopen. Vier van hen werden in de kraag gevat en aangehouden. Al snel bleek dat het niet om een ruzie of een vechtpartij ging maar om een straatroof. Bij de aanhouding van één van de verdachten werden goederen van het slachtoffer aangetroffen en in beslag genomen.

De vier verdachten, twee van hen afkomstig uit Amsterdam en twee uit Almere, zitten vast. Het roofteam sluit meer aanhoudingen niet uit.

Getuigen die iets hebben gezien of gehoord van deze straatroof worden verzocht zich te melden bij het Roofteam district Zuid via:

0 9 0 0 – 8 8 4 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *