Nieuws

Vechtersbazen aangehouden na steekincident

Vrijdagavond raakten twee mannen slaags met elkaar op straat van de Hengelostraat. Over en weer is gestoken met steekvoorwerpen en geslagen met een knuppel. Eén man is ter observatie opgenomen in een ziekenhuis. De andere man is ingesloten na medische behandeling. De recherche van District Zuid heeft de zaak in onderzoek. Beide mannen zitten vast.

Rond 18.40 uur ontstond een ruzie tussen twee Almeerders van 25 en 32 jaar. Het kwam tot een vechtpartij waarbij beide mannen elkaar sloegen en meerdere keren staken met steekwapens. Agenten die zich direct naar de vechtpartij begaven troffen een gewonde man aan die meerdere steekwonden had op zijn lichaam. Enkele straten verderop werd de tweede man aangetroffen eveneens met meerdere verwondingen. Omdat onduidelijk is wie wat gedaan heeft en waarom beide mannen elkaar te lijf zijn gegaan, zijn ze beiden als verdachte aangehouden. De mannen zijn bekenden van elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *