Nieuws

Man neergestoken in Almere Haven

De man die dinsdagavond gewond raakte in Almere Haven blijkt te zijn neergestoken, zo meldt de politie vandaag. Gisteravond kon een woordvoerder van de politie nog niet vertellen hoe de man zwaargewond was geraakt. 

Na nu blijkt heeft de 40-jarige man zelf alarm geslagen omdat hij was neergestoken. De melding kwam binnen rond 20.00 uur bij de politie. Toegesnelde agenten troffen in de woning een ernstig gewonde man aan. Direct werd een gebied rondom de woning afgezet en heeft ambulancepersoneel en een traumateam uit Amsterdam zich over het slachtoffer ontfermd.

Later op de avond konden twee mannen, beide uit Almere, worden aangehouden. De politie doet nog onderzoek naar de aanleiding en toedracht van de steekpartij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *