Nieuws

Stoffelijk overschot aangetroffen Noorderplassen

Vanmorgen is rond 6:30 uur aan de Noorderpassenweg in Almere een stoffelijk overschot aangetroffen van een 43-jarige man. In eerste instantie is er een ambulance afgekomen op een melding van een persoon die onwel was geworden. Toen bij aankomst de persoon overleden bleek te zijn heeft het ambulance personeel de politie ingeschakeld.

De man welke in een sportschool werkte, is vermoedelijk met een vuurwapen om het leven gebracht. De politie is op dit moment bezig met een groot sporenonderzoek in en rondom de flat. De recherche heeft hierbij ook gebruik gemaakt van een buurtonderzoek. Er is een groot recherche team op de zaak gezet. Over de toedracht van het incident is op dit moment nog niets bekend.

Uw tip!

Het onderzoeksteam is dringend op zoek naar mensen die informatie hebben die te maken kan hebben met de gewelddadige dood van Mondher Bennour. Getuigen kunnen zich melden via:

0 9 0 0 – 8 8 4 4


Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op nummer:

0 8 0 0 – 7 0 0 0

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *