Persberichten

Woninginbrekers op heterdaad opgepakt

Donderdagochtend rond 08.00 uur zijn bij een inbraak in een woning aan de Annie Bosstraat twee 19-jarige Almeerders op heterdaad aangehouden. Een getuige deed melding van de inbraak en gaf aan dat de daders na de inbraak in een auto waren gestapt en daarmee zijn weggereden. De getuige had goed gekeken naar de signalementen van de personen en een kenteken genoteerd van de weggereden auto. Bij het natrekken van de auto bleek het voertuig geregistreerd te staan op een adres aan de Van Raemsdonckstraat in Almere. Die ochtend troffen agenten in de Van Raemsdonckstraat de weggereden auto aan en zijn daarna de woning van de eigenaar van de auto binnen gegaan. In de woning bevonden zich twee mannen die voldeden aan het opgegeven signalement. Zij werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De gestolen goederen zijn bij de aanhouding van de twee verdachten niet aangetroffen. De gebruikte auto is in beslag genomen voor sporenonderzoek. Het woninginbrakenteam van district Zuid heeft de zaak in onderzoek.

2 gedachten over “Woninginbrekers op heterdaad opgepakt

  • Zijn dit dezelfde daders als gisteravond in Danswijk?

    Beantwoorden
    • Sander Teussink

      Dit is niet bekend. Tevens is het voorval in de Danswijk niet door de politie uitgegeven richting de pers. Hierover is dus in het geheel niets bekend bij ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *