Nieuws

Zonovergoten 33e editie van Almeerse Brandweerdag

Zaterdag is de 33ste editie van de Almeerse Brandweerdag succesvol verlopen. Onder zomerse omstandigheden werden de 250 gasten ontvangen op de brandweer op de Markerkant in Stad. 

Het thema van dit jaar was veiligheid in de meest brede zin. De dag is bedoeld voor kinderen met een handicap en hun ouders, broertjes en zusjes. In en rond de brandweerkazerne konden alle deelnemers zich vermaken met verschillende activiteiten. Dit jaar was er ook een ladderwagen aanwezig. De brandweer gaf ook een demonstratie van hun werkzaamheden bij een ongeval met brand.

Traditiegetrouw maakte een ritje door de Stad met een lange stoet van hulpverleningsvoertuigen ook weer onderdeel uit van het programma. Via de busbaan werd door het Centrum en vervolgens via Filmwijk, Danswijk, Tussen de Vaarten en Parkwijk gereden.  De dag werd afgesloten met een discofeest in de kazerne.

3 gedachten over “Zonovergoten 33e editie van Almeerse Brandweerdag

  • Lekker rondjes rijden en verkeer frustreren. Goed bezig brandweer…..

    Beantwoorden
    • Ongefrustreerd een uur lang Taatuu Taatuu rondje gereden.

      Heerlijk 1 groot rondje gereden zelfs! En guttegut nou nou, poepoe, 1 uurtje het verkeer “frusteren” (voor maximaal 10 minuten per oversteek) met een rondrit waarbij de kinderen met een beperking weer ENORM hebben genoten en nu alweer uitkijken naar volgend jaar. Dan rijden we weer lekker een rondje en frusteren we met plezier weer het verkeer wat de overige 355 dagen per jaar geen “last” heeft van een colonne vol plezier.

    • Frits ben je altijd al een azijn pisser geweest, slechte jeugd gehad dus je ook niet kunnen plaatsen hoe blij deze kinderen zijn geweest eventjes vergeten dat ze ziek zijn deze kinderen zijn gelukkig niet zo bekrompen als jij bent stakkertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *