Persberichten

Vuurwapen en mes in auto aangetroffen

In de nacht van woensdag op donderdag zijn twee mannen en een vrouw uit Almere aangehouden nadat ze hadden getankt zonder te betalen. Bij de controle die volgde werd een vuurwapen en een groot mes aangetroffen in het voertuig. De drie verdachten, een 61-jarige en 23-jarige man en een 23-jarige vrouw, zijn bekenden van de politie en zitten vast. De recherche van Almere Stad Oost heeft de zaak in onderzoek. 

Rond 03.00 uur reed de auto met de drie inzittenden zonder te betalen weg bij een tankstation aan de Veluwedreef. Een beveiligingsmedewerker reed achter de auto aan en alarmeerde de politie. Surveillerende agenten troffen de auto rijdend aan in Tussen de Vaarten en gaven de auto een stopteken. Bij het onderzoek dat volgde zag een agent een vuurwapen liggen in de auto waarop alle drie de personen werden aangehouden. Onder een stoel werd vervolgens een groot vleesmes gevonden. Het vuurwapen en het mes zijn in beslag genomen. Het tankstation doet aangifte van verduistering cq diefstal. Alle verdachten zijn in verzekering gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *