Persberichten

Drie verdachten aangehouden tanken zonder te betalen

In de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 augustus, omstreeks 03.00 uur, kreeg de politie een melding binnen dat er zonder te betalen getankt zou zijn bij een tanstation aan de Strubbenweg. In samenwerking met het beveiligingsbedrijf van het tankstation is het verdachte voertuig staande gehouden in de wijk “Tussen de Vaarten Zuid”. De drie inzittenden zijn aangehouden. Het gaat om een 59-jarige man uit Almere, en een 23-jarige man uit Almere en een 23-jarige vrouw uit Almere. Tevens is een vuurwapen en een mes in beslaggenomen. De verdachten zijn in verzekering gesteld. De twee 23-jarige verdachten zijn na verhoor vrijdag einde middag heengezonden. De 59-jarige man is na verhoor aan het einde van de zaterdagmiddag heengezonden. Zij zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *