Nieuws

Twee gewonden bij steekpartij Almere Centraal

Zaterdagavond zijn twee mannen van 17 en 26 jaar gewond geraakt na een steekpartij bij Almere Centraal Station. Bij het Busplein ontstond rond 23.00 uur een ruzie tussen vier mannen waarna werd geduwd en getrokken. Tijdens de worsteling werd één van de mannen gestoken. Een andere man raakte ook gewond. Zei zijn beide met snij- en steekwonden naar het ziekenhuis overgebracht voor medische behandeling. Wat er precies gebeurd is of waarom de ruzie zo uit de hand is gelopen is nog niet duidelijk. Omdat ook de rol van de slachtoffers niet duidelijk is, zijn ze aangehouden. Beide mannen hebben aangifte gedaan. De Technische Recherche onderzoekt de zaak verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *