Nieuws

Metropolegarage per direct afgesloten na scheuren

Maandagmiddag zijn er scheuren ontdekt in meerdere pilaren van de Metropolegarage. Uit voorzorg is besloten de garage per direct te sluiten. Dat betekent dat autobezitters die hun auto in de Metropolegarage hebben geparkeerd, deze in elk geval vandaag (10 september) niet kunnen ophalen. Wanneer dit wel weer kan, kan de gemeente op dit moment niet zeggen.

De gemeente meldt dat het lijkt te gaan om verse scheuren. Uit nadere inspectie door een bouwkundig constructeur bleek dat op meerdere verdiepingen scheuren aanwezig zijn. Waardoor ze zijn ontstaan is nog niet bekend.

De gemeente Almere vindt het heel vervelend voor de mensen wiens auto hier geparkeerd staat en doen er alles aan om de situatie zo snel mogelijk te verhelpen. Morgen begint de gemeente met het plaatsen van stutten. Op dit moment weet de gemeente nog niet precies hoe lang de garage gesloten blijft. Personen met een abonnement voor deze parkeergarage brengen we op de hoogte.

Staat uw auto hier geparkeerd?

Neem dan contact op met de parkeerservice via 036-5343202. Zij noteren uw gegevens, zodat u bericht krijgt als de parkeergarage weer geopend is. Dit nummer is ook vannacht bereikbaar.

Een gedachte over “Metropolegarage per direct afgesloten na scheuren

  • Ik zou toch is onderzoek gaan doen hoeveel schade de aanleg van de hogeschool en de WTC torens. Als omwonende er precies tussen in zijn er bij ons ook al grote scheuren ontstaan. We kunnen er alleen niet veel mee omdat er geen bewijs is dat het door de bouw komt. Echter toen ze aan het heien waren waren werden de eerste scheuren opgemerkt.

    Mvg

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *