Persberichten

Ex-partner aangehouden na veroorzaken aanrijding met ex-vriendin

46-NBR-6Woensdagavond is een 26-jarige Almeerder aangehouden nadat hij met zijn auto op de Dokkumlaan kennelijk opzettelijk een aanrijding veroorzaakte met een andere auto waarin zijn ex-vriendin reed. Er raakte niemand gewond. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd. Het rijbewijs van de verdachte is ingevorderd en zijn auto in beslag genomen. De Almeerder is ingesloten en zit vast. De recherche van Almere Stad West heeft de zaak in onderzoek.

Even rond 22.00 uur vond een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s op de Dokkumlaan/Koninginneweg. Agenten die de aanrijding onderzochten kwamen er al snel achter dat de aanrijding niet zo maar een ongelukje was. De 26-jarige Almeerder bleek mogelijk opzettelijk de aanrijding te hebben veroorzaakt omdat zijn ex-vriendin en een andere man in de auto reden. Voorafgaande aan de aanrijding vond een bedreiging plaats. De vrouw en de man in de andere auto hebben aangegeven aangifte te doen. Van de verdachte is in het politiebureau een bloedproef afgenomen omdat hij mogelijk onder invloed was van alcohol of drugs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *