Persberichten

Verkeerstwist eindigt in bedreiging en vernieling

Dinsdagmiddag is een verkeerstwist in de Seringstraat uitgelopen op een bedreiging en een vernieling. Een 29-jarige Almeerder is aangehouden op verdenking van vernieling van twee ruiten en bedreiging. Er raakte niemand gewond. Tegen de verdachte is aangifte gedaan.

Even na 15.00 uur werd een motorrijder die over de stoep reed van de Seringstraat aangesproken door een bewoner op zijn rijgedrag. Er ontstond een woordenwisseling waarbij meer buurtbewoners betrokken waren en de onenigheid leek gesust. De motorrijder, die aangaf wel even terug komen, kwam na enige tijd terug waarna er een steen door de voorruit en een ruit naast de voordeur van de woning van de klagende man vloog. Een buurtbewoner die het zag gebeuren werd door de agressieve motorrijder met een steen bedreigd. Via 1-1-2 alarm werd de politie gealarmeerd. Agenten hielden de verdachte, die enkele huizen verderop in de Seringstraat woonde, in zijn woning aan. De man is in verzekering gesteld en zit vast. De recherche van Almere Buiten heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *