Nieuws

Opnieuw woningoverval in Waterwijk

Zaterdagavond is aan het Spieringpad in Almere een woning door twee mannen overvallen. Rond 19.40 drongen de mannen de woning van de bewoonster binnen waarna zei met een onbekende buit zijn weggevlucht in de wijk. De bewoonster bleef ongedeerd. De bejaarde vrouw is nog wel door ambulancepersoneel nagekeken. De politie en de technische recherche hebben in de omgeving van de woning gezocht naar sporen.
Door de politie werd een sms-alert verstuurd waarin werd gevraagd uit te kijken naar twee blanke daders met capuchons die geheel in het zwart gekleed waren.
Het is al de derde woningoveral in korte tijd in de Almeerse Waterwijk. Dinsdagavond werd aan hetzelfde Spieringpad een 80-jarige vrouw overvallen waarbij de vrouw licht gewond raakte. De daders gingen er toen met een onbekende buit vandoor. Vorige week zondag werd ook een oudere vrouw door twee mannen overvallen, dit maal gingen ze er zonder buit vandoor. Of er een verband bestaat tussen de overvallen is nog niet duidelijk. De politie is nog op zoek naar getuigen van de overvallen en roept mensen contact op te nemen via 0900-8844 als ze iets weten of gezien hebben.

Een gedachte over “Opnieuw woningoverval in Waterwijk

  • Zo zielig, bejaarde overvallen. Gewoon overvallen is al zielig.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *