Nieuws

Pyromaan Almere slaat weer toe

De brandweer van Almere heeft in de nacht van zaterdag op zondag opnieuw haar handen vol gehad aan het blussen van verschillende branden. Vannacht gingen achtereenvolgens een stuk gras, een auto, een bouwcontainer, een afvalcontainer en kliko in vlammen op. Dit keer was Danswijk het doelwit van de brandstichtingen. Alerte buurtbewoners hebben erger kunnen voorkomen. Alle branden zijn het werk van vandalen geweest. De branden zijn de tweede reeks van brandstichting nadat vorige week in meerdere wijken auto┬┤s, containers en stukken groen in vlammen opgingen. Colette Bertram van de PVV wil naar aanleiding van de incidenten antwoorden van het college van B&W. Bertram vindt het belachelijk dat de politie nog geen aanhoudingen heeft verricht. Ook dit maal was te politie in geen velden of wegen te bekennen.

Hieronder een kaartje van de recente branden:


brandengolf almere weergeven op een grotere kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *