Nieuws

Ongeval A27 bij knooppunt Almere

Op de A27 ter hoogte van de aansluiting met de A6 bij Almere heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto.

Eén persoon moest door de brandweer uit het voertuig worden gehaald en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een ander kon zelfstandig het voertuig verlaten. Beide voertuigen kwamen vlak voor het viaduct Ibisweg/Kievitsweg in botsing en kwamen na ongeveer 150 meter tot stilstand. Door het ongeval was één rijbaan beschikbaar, verkeer richting Almere-Buiten moest omrijden. De auto is meegenomen door een berger.
Vier brandweerwagens en twee ambulances waren ter plaatse. De toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *