Nieuws

Grote brand in Zeewolde

Aan de Winkelweg in Zeewolde zijn zondagmiddag twee loodsen uitgebrand. Er raakte niemand gewond.

De brand begon rond half vijf. Al snel werd ook de assistentie van de brandweer uit Almere opgeroepen. Later werd de brand opgeschaald naar ‘Zeer grote brand’ en GRIP 1. Er werden brandweerploegen uit Flevoland, Gelderland en het Gooi ingezet om de brand te bestrijden. In een nabijgelegen water is een dompelpomp geplaatst om voldoende bluswater bij de brand te krijgen. De brand is waarschijnlijk in een trekker ontstaan. De felle brand heeft twee loodsen op het terrein verwoest. De brandweer kon overslag naar andere gebouwen voorkomen.

De brand was van grote afstand waar te nemen. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *