Kort nieuws

Bedrijfsbus in brand in Oostvaardersbuurt

In de Oostvaardersbuurt is in de nacht van zaterdag op zondag brand ontstaan in een bedrijfsbus. De brandweer kon het vuur snel doven. Over de oorzaak van de autobrand is nog niets bekend.

De brand in het voertuig werd even na 02:00 uur gemeld. De bus stond op een parkeerplaats op de Laan der V.O.C., nog geen halve kilometer van de brandweerkazerne van Almere Buiten. De brandweer was daardoor erg snel ter plaatse en heeft het vuur in korte tijd kunnen doven.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De politie heeft in de straat onderzoek gedaan om te achterhalen of er mogelijk opzet in het spel was. Er werd o.a. gevraagd naar beelden van deurbelcamera’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *