Nieuws

Kop-staartaanrijding Hogering zorgt voor verkeershinder bij Waterwijk

Een flinke kop-staartaanrijding zorgde zaterdagmiddag rond kwart voor twee voor verkeershinder op de Hogering bij Waterwijk. Eén persoon is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Op de Hogering ter hoogte van de Karperweg raakten zaterdagmiddag twee personenauto’s flink beschadigd nadat een van de voertuigen achterop de ander was gereden. Het ongeval zorgde al snel voor een lange file op de Buitenring/Hogering. De Hogering richting Almere Stad werd vanaf de Tussenring korte tijd afgesloten door de politie.

Op de ongevalslocatie was politie aanwezig om het verkeer langs het ongeval te leiden. Tevens was de brandweer gealarmeerd, maar deze werd voor aankomst geannuleerd. Een ambulance is ter plaatse geweest voor het behandelen van eventuele slachtoffers. Nadat diverse personen waren gecontroleerd is één persoon voor verdere controle en behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.
Een berger heeft tenslotte de beschadigde voertuigen afgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *