Kort nieuws

Forse schade na aanrijding Tussenring/Vrijheidsdreef

Op het kruispunt van de Tussenring met de Vrijheidsdreef zijn maandagavond twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen.

Bij de aanrijding, die even na half zeven maandagavond plaatsvond, raakten beide voertuigen zwaar beschadigd. Een Rapid Responder van de GGD Flevoland kwam ter plaatse om de betrokkenen op letsel te controleren. Niemand van hen hoefde naar het ziekenhuis vervoerd te worden.
Twee bergers kwamen ter plaatse om de voertuigen af te voeren. Een deel van het kruispunt was tot ongeveer 21:30 uur afgesloten voor bergingswerkzaamheden en het reinigen van het wegdek met behulp van een ZOAB-reinigingsvoertuig. Een botsabsorber heeft een veilige werkruimte gecreƫerd t.b.v. de reinigingswerkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *