Nieuws

Deel Veluwedreef lange tijd dicht na ongeval

Op de Veluwedreef heeft vrijdagavond een ongeval plaatsgevonden. Tenminste één persoon is naar het ziekenhuis gebracht. De weg was lange tijd dicht vanwege onderzoek.

Rond 23:50 uur ging het mis op de kruising van de Veluwedreef met de toe- en afrit van de A6, richting Amsterdam. Twee personenauto’s kwamen met elkaar in botsing. Minstens één persoon raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege mogelijke beknelling kwam ook de brandweer ter plaatse. De brandweer heeft niemand hoeven bevrijden.

Agenten van Forensisch Onderzoek Verkeer hebben ter plaatse onderzoek verricht naar de oorzaak van het ongeval. Vanwege het onderzoek was een deel van de kruising tot circa 03:00 uur afgesloten. Een berger heeft beide voertuigen weggesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *