Persberichten

Poging diefstal; auto met passagier

Op vrijdagavond 30 november werd een man aangehouden omdat hij een auto wilde stelen. Omstreeks 19.10 uur parkeerde een 45-jarige man uit Almere zijn auto op de Beverstraat. Omdat de man even eten ging halen bleef zijn moeder in de auto zitten en liet hij de auto stationair draaien. Kort nadat de man was weggegaan, stapte een onbekende man in de auto en nam plaats achter het stuur. De vrouw in de auto begon vervolgens hard te gillen en de 45-jarige man rende naar buiten en zag de onbekende man in zijn auto zitten. De man achter het stuur begon de 45-jarige man te slaan toen hij hem uit zijn auto wilde halen. Een worsteling ontstond en uiteindelijk kon de 18-jarige man uit Almere worden aangehouden door de inmiddels gewaarschuwde politie. De man is ingesloten voor verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *