Kort nieuws

Politie zoekt getuigen van steekincident Busplein

Zondagavond 7 januari, rond 18:20 uur, vond er een vechtpartij plaats op het Busplein in het centrum van Almere. Hierbij is een 41-jarige man neergestoken. Een verdachte is aangehouden en de politie is op zoek naar een tweede verdachte. Ook camerabeelden van het incident kunnen volgens de politie belangrijk zijn.

Bij de vechtpartij tussen drie personen heeft het slachtoffer steekwonden opgelopen en is daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Er is één verdachte aangehouden, een man van 32 jaar. De politie is nog op zoek naar een tweede verdachte: een man met een donkere huidskleur, fors postuur, een donkere jas, donkere broek, grijze schoenen met een witte zool, een witte koptelefoon, en hij droeg een witte plastic tas bij zich.

Getuigen en camerabeelden gezocht
Heb je zondagavond iets gezien rond 18;20 uur en wil je dat delen met de politie? Heb je camerabeelden van de situatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Het delen van informatie kan ook anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *