Nieuws

Gewonde bij steekpartij Busplein

Zondagavond heeft er een steekpartij plaatsgevonden op het Busplein bij station Almere Centrum.

De steekpartij vond iets na half zeven plaats. Eén persoon raakte hierbij zwaargewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. Er was ook een Traumahelikopter onderweg, maar die is niet geland. Na het incident heeft de politie via Burgernet een oproep gedaan om naar een mogelijke verdachte uit te kijken. De omschrijving van het signalement van de verdachte is een lange Somalische man, donkere kleding met een witte koptelefoon en een witte tas.

De Forensische Opsporing van de politie is ter plaatse gekomen en heeft onderzoek gedaan. De aanleiding van de steekpartij is niet bekend en zal door de politie worden onderzocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *