Nieuws

Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhouding na overval Tussen de Vaarten

Een snackbar in Tussen de Vaarten is zaterdagavond overvallen. Kort na de overval heeft de politie waarschuwingsschoten gelost. Eén verdachte is aangehouden. 

De melding van de overval kwam rond 20:50 uur binnen. De overval werd gepleegd op snackbar Fritaria aan de Rembrandtweg. Het was op dat moment vlak voor sluitingstijd van de snackbar. Twee daders bedreigden het aanwezige winkelpersoneel. Het is niet bekend of er iets is buitgemaakt.

Waarschuwingsschoten gelost, één verdachte nog op de vlucht
Agenten hebben ter hoogte van de Johannes Ter Horststraat twee verdachten op een scooter aangetroffen. Daarbij zijn enkele waarschuwingsschoten gelost. Een 15-jarige verdachte kon worden aangehouden. De tweede kon vooralsnog ontkomen aldus de politie.

De twee personen zijn na de overval weggerend in een onbekende richting. De politie heeft een signalement verspreid, de politie zoekt naar twee mannen met een donkere huidskleur, lengte 1.80-1.90 meter. Zij droegen bivakmutsen. Heeft u tips? Bel dan direct 112.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *