Nieuws

Locoburgemeester Bosch sluit vier woningen

Op last van locoburgemeester Roelie Bosch is een woning aan de Kornwierde in Almere voor twee weken gesloten, nadat daar een incident met een explosief plaatsvond. Ook zijn drie woningen in Almere Poort preventief gesloten vanwege ernstige dreiging.

Bij de woning aan de Kornwierde in Almere vond in de nacht van donderdag 28 op vrijdag 29 december een explosie plaats. Daarbij zijn geen gewonden gevallen. Op vrijdag 29 december werd daar opnieuw een explosief aangetroffen. Dit is door de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) ter plekke onschadelijk gemaakt om verder gevaar te voorkomen. De woning is per 29 december voor minimaal twee weken gesloten. De maatregel is ingesteld vanwege bedreiging van de openbare orde.

Drie andere woningen zijn preventief gesloten, in afstemming met het Openbaar Ministerie en de politie. Dit vanwege ernstige dreiging in het kader van de openbare orde. Het gaat om woningen in de Roemeniƫstraat, Moldaviƫstraat en de Willem Barentzsroute. De sluitingen zijn eveneens per 29 december ingegaan voor een periode van veertien dagen.

2 gedachten over “Locoburgemeester Bosch sluit vier woningen

  • Die bosch is niet goed bij haar hoofd, maar dat was al bekend.

    Beantwoorden
    • Wat een constructieve bijdrage weer, Ron. En ook zo beleefd. Echt een verrijking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *