Kort nieuws

Brandweer avond voor oudejaarsdag al druk met brandjes

De brandweer was de avond voor oudejaarsdag al druk met verschillende kleine brandjes. Onder andere ging een scooter in vlammen op.

Zaterdagavond was de brandweer al druk met diverse kleine brandjes. Zo waren er meldingen van brand in of bij een container aan de Churchillweg, Sambastraat en Moskoustraat. Rond 22:30 uur ging aan de Rijnweg een scooter in vlammen op. De oorzaak van de branden is niet bekend, maar het gaat vermoedelijk om brandstichting.

Tijdens oud en nieuw houdt HV-Almere een liveblog bij met alle incidenten. Nieuwstip of foto? Stuur een app naar 06-24465671!

Een gedachte over “Brandweer avond voor oudejaarsdag al druk met brandjes

  • Stoppen met al het vuurwerk, striphelden buurt omgeving vomar werd volledig geterroriseerd door tuig met cobra,s bushokjes, verkeersborden kledingcontainers en dat noem je relatief rustig??? Mijn bloed kookt mijn handen jeuken je houd je in maar o wat zou ik graag eigen rechter spelen, maar ja dat mag niet hé?zware straffen, cobra,s e.d onder de wapenwet en afspraken maken Europees dat het niet het land in mag(italie, polen)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *