Nieuws

Explosie bij partycentrum Gooisekant

Woensdagavond heeft er op bedrijventerrein Gooisekant een explosie plaatsgevonden bij een partycentrum. Bij het incident is niemand gewond geraakt.

De explosie vond woensdagavond plaats bij een partycentrum aan de Transistorstraat. Door een explosie aan de buitenzijde van het pand werden glazen deuren vernield. Er is niemand gewond geraakt. Wel is volgens de politie flinke schade ontstaan aan het pand.

Vernielde pui
De explosie vond rond 23:45 uur plaats. De glazen deuren van het pand werd hierdoor volgens de politie flink vernield. Op het moment van de explosie was er een feest gaande met ongeveer 300 gasten. Zij bleven gelukkig allen ongedeerd. Het feest liep ten einde en de mensen gingen huiswaarts.

Getuigen gezocht
De politie doet onderzoek naar de zaak, onder andere met een buurtonderzoek. Daarnaast komt de politie graag in contact met mensen die aanwezig waren op het feest en mogelijk wat hebben gezien of gehoord. Ook andere personen die mogelijk meer informatie hebben wordt gevraagd zich bij de politie te melden. Tot slot wordt het delen van camerabeelden uit de buurt en gefilmd materiaal van de feestgangers ook zeer op prijs gesteld. Delen van informatie kan via 0900-8844 of anoniem via meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *