Kort nieuws

Automobilist botst tegen boom op Waterlandseweg na uitwijkmanoeuvre

Op de Waterlandseweg (N305) is in de nacht van donderdag op vrijdag een automobilist tegen een boom gebotst. De bestuurder week uit voor overstekend groot wild. Na controle hoefde de bestuurder niet mee naar het ziekenhuis.

Rond 00:20 uur ging het mis op de Waterlandseweg nabij de kruising met de Kemphaanlaan. Een automobilist week uit voor overstekend groot wild en raakte van de weg waarbij een boom omver werd gereden. Daarna kwam de auto tot stilstand. De bestuurder van de auto is met ondersteuning van de brandweer uit het voertuig gekomen. Na controle in de ambulance bleek de bestuurder niet naar het ziekenhuis te hoeven.

Het overige verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept.

Een gedachte over “Automobilist botst tegen boom op Waterlandseweg na uitwijkmanoeuvre

  • Reactie van de berger ter plaatse
    Bestuurder is uitgeweken voor overstekend groot wild is daarbij in de midden berm geraakt en heeft 3 bomen ontworteld

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *