Nieuws

Drie auto’s in brand in Waterwijk

Zaterdagavond rond middernacht is in Waterwijk een voertuigbrand uitgebroken waarbij drie auto’s betrokken bleken te zijn. De brandweer heeft het vuur geblust en de naast de parkeerplaats liggende woning gecontroleerd op mogelijke overslag van de brand.

De brandweer werd precies om twaalf uur middernacht gealarmeerd voor de voertuigbrand aan de Vleetstraat, waarop met twee autospuiten werd uitgerukt. Enkele minuten later werd ook de hoogwerker naar Waterwijk gestuurd. Ter plaatse bleken drie voertuigen in brand te staan, een bedrijfsbusje en twee personenauto’s. De brandweer heeft het vuur snel kunnen doven, waarbij beide blusvoertuigen moesten worden ingezet. De hoogwerker werd waarschijnlijk gealarmeerd in verband met mogelijke overslag naar de naastgelegen woning, maar inzet daarvan bleek niet nodig te zijn.

De brandweer heeft alle drie de voertuigen moeten openbreken om de brand te kunnen blussen. Een brandweerman is wel nog via een ladder het dak van de woning opgegaan om met een warmtebeeldcamera een controle uit te voeren. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *