Nieuws

Autobrand in Europakwartier

Rond middernacht is in het Europakwartier in Poort een auto gedeeltelijk uitgebrand. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand.

In de nacht van woensdag op donderdag kregen de hulpdiensten rond middernacht een melding van een autobrand aan de Frankrijkkade. De voorzijde van de auto stond in brand en is door de brandweer geblust. Bij de brand waren meerdere explosies hoorbaar, veroorzaakt doordat de voorbanden van het voertuig door de hitte kapot gingen.

De brandweer heeft kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg naar naast geparkeerde voertuigen. Wel raakten de voertuigen licht beschadigd. Agenten hebben de omgeving afgezet en zijn begonnen met een buurtonderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *