Nieuws

Aanrijding Waterlandseweg zorgt voor afsluiting

Maandagmiddag tegen half drie zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een aanrijding op het kruispunt Waterlandseweg/Kemphaanweg.

Twee personenauto’s waren met elkaar in botsing gekomen op het kruispunt Waterlandseweg/Kemphaanweg, de toegangsweg naar Stadslandgoed De Kemphaan. Door het ongeval was een deel van de Waterlandseweg afgesloten: het was niet mogelijk om vanuit de richting A6 linksaf te slaan naar het stadslandgoed. Ook rechtdoor en linksaf vanaf de Meentweg en rechtdoor op de Waterlandsweg uit de richting A27 was niet mogelijk. Kort na half vier was het kruispunt weer vrijgemaakt en werd de weg weer vrijgegeven.

Minstens één betrokkene is in een ambulance gecontroleerd en mogelijk behandeld. Er hoefde echter niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Ook is er nog een langskomende vrachtwagenchauffeur in de ambulance nagekeken. Hij had niets met het ongeval te maken, maar voelde zich blijkbaar niet lekker en vroeg om hulp. Hij kon na een korte controle zijn weg vervolgen.
Een berger is ter plaatse gekomen en heeft beide personenauto’s afgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *