Nieuws

Explosieven Opruimingsdienst Defensie onderzoekt woning Bloemenbuurt

Zondagmiddag heeft de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) onderzoek gedaan in een woning aan de Seringstraat.

Eerder deze Paaszondag, aan het eind van de ochtend, werd de bewoner door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De resultaten van onderzoeken die de man in het ziekenhuis heeft ondergaan, alsmede aangetroffen goederen in de woning waren kennelijk aanleiding om het team van de EOD ter plaatse te laten komen om samen met de Technische Recherche van de politie onderzoek te doen.

Ook de brandweer kwam ter ondersteuning naar de Bloemenbuurt en een ambulance stond gereed uit voorzorg. Rond de woning werd door de politie een kleine ruimte afgezet om voldoende werkruimte te creëren voor de aanwezige hulpdiensten.

Na een onderzoek in de woning, dat enige tijd in beslag nam, werd geconcludeerd dat alles veilig was en er geen gevaarlijke stoffen of voorwerpen aanwezig waren. Hierop konden alle hulpdiensten vertrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *