Nieuws

Brand in gebouw kindercentrum Leeuwstraat

In het gebouw van kindercentrum De Gelaarsde Kat aan de Leeuwstraat is maandagmiddag brand uitgebroken. Om tien voor half twee werd de brandweer gealarmeerd. Er kwam rook uit het pand en het brandalarm en inbraakalarm gingen beiden af.

De brandhaard bevond zich bij de achteringang van het pand, aan het Zeehondenpad. De brandweer heeft de gevelbekleding van de muur moeten hakken en zagen om de brand te kunnen blussen. Er werd opgeschaald naar middelbrand. De brand heeft behoorlijke schade aangericht aan het gebouw.

De technische recherche is ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen naar de oorzaak van de brand. De politie is ook meteen een buurtonderzoek gestart. In de direct omliggende straten werd bewoners gevraagd of zij iets hebben gezien. Een woordvoerder van de brandweer kon echter nog niet zeggen wat de oorzaak van de brand is geweest.

Een gedachte over “Brand in gebouw kindercentrum Leeuwstraat

  • gebouw staat al een lange tijd leeg.Dit zat er dus een keer aan te komen

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *